Accommodatie

Tijdens de revalidatieperiode verblijft u in een onafhankelijk luxeappartement van het revalidatiecentrum of in een kamer met 24 uur verpleging en medische hulp of in een kamer binnen het revalidatiecentrum, afhankelijk van uw situatie en zelfstandigheid. De faciliteiten bevinden zich in de regio Marina Alta, het noordelijke deel van de provincie Alicante, tussen de kustplaatsen Jávea en Moraira.
Het appartement is volledig ingericht en biedt u verscheidene services, waaronder: volpension (boodschappen worden voor u gedaan en warme maaltijd worden geleverd door een cateraar), schoonmaak en verschoning handdoeken en linnengoed. De indeling van het luxeappartement bestaat uit: een ruime woonkamer, een moderne keuken met een vitro-keramische kookplaat, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven, een badkamer en een of twee slaapkamers, bovendien zijn alle ruimtes van het complex toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook heeft het complex twee zwembaden. Verder is het appartement van alle comfort voorzien zoals: Wifi, flatscreen en Nederlandse televisie, DVD, airconditioning, verwarming en een terras met prachtig uitzicht. Er is een 24-uurs oproepservice van alle noodzakelijke diensten.
De kamers met 24 uur verpleging en medische hulp zijn binnen het revalidatiecentrum van 9000 m2 met gezamenlijke eetruimtes, cafetaria, kapsalon, revalidatie zalen en ruimtes voor recreatieve doeleinden. En dit allemaal met een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Ook hier beschikken alle kamers over Nederlandse televisie, airconditioning en Wifi.
Een partner of begeleider is altijd welkom en kan bij de revalidant in het appartement of de kamer blijven slapen, zelfs stellen wij een gratis huurauto ter beschikking zodat de prachtige omgeving kan worden verkend.