Oefenruimte

Het revalidatiecentrum beschikt over een moderne revalidatie ruimte en up to date behandel- en oefenzalen.

Daarnaast biedt revalidatie centrum Medifit Reha verschillende (unieke) trainingsfaciliteiten, waarvan u, onder begeleiding van een fysio- of ergotherapeut gebruik van kunt maken. Hier kunt u bijvoorbeeld fietsen op hometrainers en gebruik maken van een loopband, een fiets, een roeiapparaat en diverse medische trainingsapparatuur zoals speciale rug revalidatie apparatuur en cardiologische meet instrumenten.

Een zwembad voor hydrotherapie
Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie / revalalidatie in het water; bewegen zonder zwaartekracht. Wanneer het voor u moeilijk
is om te bewegen, kan het u helpen om te oefenen in het water. Medifit Reha beschikt over een oefenzwembad van 10 x 5 meter.

Revalidatie-oefenpad
Het revalidatieoefenpad is buiten op het terrein van ons revalidatiecentrum. Dit pad beschikt over verschillende obstakels uit het dagelijks verkeer, zoals een stoeprand en een grindpad. Op deze manier kunt u onder begeleiding van een therapeut oefenen om u voort te bewegen met een rollator, looprekje, krukken of stok in alledaagse omstandigheden.