Oefenruimte

Het revalidatiecentrum beschikt over een moderne revalidatieruimte en up-to- date behandel- en oefenzalen.
Daarnaast biedt revalidatiecentrum MedifitReha verschillende (unieke) trainingsfaciliteiten, waarvan u, onder begeleiding van een fysio- of ergotherapeut gebruik kunt maken. Hier kunt u bijvoorbeeld fietsen op hometrainers en gebruik maken van een loopband, een fiets, een roeiapparaat en diverse medische trainingsapparatuur zoals: speciale rug revalidatieapparatuur en cardiologische meetinstrumenten.

Een zwembad voor hydrotherapie
Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie / revalidatie in het water; bewegen zonder zwaartekracht. Wanneer het voor u moeilijk
is te bewegen, kan het u helpen om te oefenen in het water. Medifit Reha beschikt over een oefenzwembad van 10 x 5 meter.

Revalidatie-oefenpad
Het revalidatieoefenpad is buiten op het terrein van ons revalidatiecentrum. Dit pad beschikt over verschillende obstakels uit het dagelijks verkeer, zoals een stoeprand en een grindpad. Op deze manier kunt u onder begeleiding van een therapeut oefenen om u voort te bewegen met een rollator, looprekje, krukken of stok in alledaagse (verkeers) omstandigheden.