Afvallen in Medifit Retreat

Kom naar Medifit Retreat en maak een start voor een gezonde levenstijl…

Het grootste deel van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht en weet niet hoe daar vanaf te komen. Bij ons leert u op een gezonde manier af te vallen. Het programma staat onder begeleiding van medische specialisten. Dit zorgt ervoor dat u op een veilige manier afvalt. Bij medifit retreat ondergaat u geen gewone bootcamp maar véél meer! Wij hebben een programma dat we helemaal op maat maken voor u! Er wordt een intake gedaan om een inzicht te krijgen van uw huidige situatie op gebied van leefomgeving, dagelijkse activiteiten, voeding, beweging, aandoeningen, etc. Hierna wordt een programma samengesteld dat op uw behoeften en mogelijkheden is afgestemd. Er wordt u geleerd hoe u uw dagelijks leven kan veranderen in een gezonde levenstijl!

Wij streven ernaar om uw leven voor altijd te veranderen

Het Medifit Retreat programma heeft een geïntegreerde aanpak voor het verbeteren van uw gezondheid met een gebalanceerde combinatie van fitness, voedingspatroon, educatie, ontspanning en een ongelooflijke groepsmentaliteit. U werkt hard en maakt nieuwe vrienden en met onze stimulering en begeleiding, wordt u gedreven naar het maken van gezonde keuzes voor de rest van uw leven.

Onze geïntegreerde aanpak bevat:

  1. Training in begeleide en motiverende groepslessen.
  2. Educatie tot het handhaven van uw nieuwe gezonde levensstijl als u weer thuis bent.
  3. Voedingsbalans zodat u voldoende energie heeft gedurende de gehele dag.
  4. Ontspanning & Herstel is vitaal voor het bereiken van uw wellness doelen te bereiken.
  5. kameraadschap die u nergens anders zult ervaren! We helpen uw verlangen naar een betere en gezondere leventsstijl te verwezenlijken door ons te richten op onze vier onderdelen van de natuur: Hart, gedachten (mind), lichaam en Geest.