Heeft een knie prostheses operatie of heup prothese operatie nodig wilt hiervoor de beste medische zorg zonder wachtijden? Dan kunt u bij ons kunt u terecht voor de medische ingreep al seen heup operatie o knie operatie die wordt uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie na de operatie van de knie of heup vind plaats in het een Nederlandse revalidatiecentrum in spanje (Medifit).

De Medische luchtbrug is voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke klacht af willen zijn en weer fit willen worden onder professionele begeleiding in een mooie omgeving in het kader van medische toerime en medische zorg concept.

Wij zijn met ons concept gewaardeerd door het VGZ, Univé, Trias en IZA. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knie prostheses en heup prothese met het revalidatie programma volledig wordt vergoed. Wij rekenen direct met hen af zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en u zich geheel kunt concentreren op uw hestel.

Door de nieuwste operatie methode en het intensieve revalidatie programma van de heup of knie bent u na 4 weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten.

 

GRATIS VERBLIJF IN LUXE APPARTEMENT MET VOLPENSION IN COMBINATIE MET NEDERLANDSE MEDISCHE NAZORG EN REVALIDATIE IN REVALIDATIE CENTRUM MEDIFIT

 

Vele patiënten zijn u reeds voor gegaan met uitstekende resultaten.

Verblijven in een nieuw en zeer luxe Aparthotel, gelegen in het mooiste stukje kustgebied van Spanje, dan is dat mogelijk. en IZA.  Het gehele verblijf wordt totaal vergoed door genoemde zorgverzekeraars. Op deze manier blijft er na de revalidatie nog veel tijd over om te genieten van het mooiste stukje kustgebied van Spanje.

Appartement met hotel en zorgservice.

Tijdens uw gehele verblijf beschikt u kosteloos over een huurauto, zodat u de prachtige omgeving kunt verkennen.

Er is een 24 uurs oproep service van een Nederlandse huisarts. In het complex zijn 2 openlucht zwembaden en op een steenworp afstand is een overdekt zwembad, direct hiernaast is een grote supermarkt.

Nederlandse Revalidatie centrum in de provincie, uitgerust met de modernste revalidatie apparatuur. De revalidatie van de knie of heup wordt gedaan volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Wij hebben een intensief revalidatie protocol dat bestaat uit ongeveer 2 uur per dag.

Naast de Revalidatie afdeling is er ook een Medische afdeling (polikliniek) met Nederlandse Huisartsen en Nederlandse specialisten, dit zijn dezelfde als die in het ziekenhuis Benidorm werkzaam zijn.

Ons team wacht met open armen op uw komst, u zult merken dat ons revalidatieteam niet alleen professioneel is maar u ook menselijke aandacht geeft, zodat u zich bij ons op uw gemak voelt.