HEBT U PIJN AAN UW HEUP OF KNIE EN WILT U DE BEST MOGELIJKE MEDISCHE VERZORGING VOOR HET PROBLEEM? DAN IS UW UNIEKE OPTIE ONS SPAANS KNIE&HEUP REVALIDATIEPLAN.

Ons Spaans knie- en heuprevalidatieplan biedt u een intensief revalidatieprogramma met de extra optie dit te combineren met orthopedische chirurgie, zoals een knievervanging, een artroscopie of gewrichtsbandreconstructie. Ons knie- en heupplan is ontworpen voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke knie of heup af willen komen en onder professioneel toezicht weer fit moeten worden in een omgeving die gezondheid, fitheid en tevredenheid stimuleert.

Als u medische hulp nodig hebt, dan gebeurt dit in het International Hospital Clínica Benidorm. Medische nazorg en revalidatie vinden plaats in het Internationale MedifitReha Revalidatiecentrum. Het Spaanse knie- en heuprevalidatieplan is een unieke samenwerking tussen het Hospital Clínica Benidorm en MedifitReha, gelegen aan de Costa Blanca.

Ons knie- en heupprevalidatieplan wordt onder andere geaccepteerd door de Nederlandse VGZ, Unive, Triassic en IZA verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat de gehele knie- of heupprothese-plaatsingschirurgie, in combinatie met een intensief revalidatieprogramma, wordt vergoed door genoemde en andere ziektenkostenverzekeringen. We gebruiken de nieuwste chirurgische methoden en een intensief intern ontworpen revalidatieprogramma dat ervoor zorgt dat onze patiënten na slechts vier weken terug kunnen keren naar hun normale dagelijkse activiteiten.

Ultramoderne technieken
Het is ook mogelijk deel te nemen aan het revalidatieprogramma nadat u in uw eigen land bent geopereerd of als u uw knie- of heupgewricht zodanig wilt herstellen dat een knie- of heupoperatie voorkomen kan worden. In ons behandelingsprogramma gebruiken we de allernieuwste behandelingstechnieken.

Het is bewezen dat onze methoden snel knie- en heupproblemen herstellen, zodat u zonder pijn terugkeert naar uw dagelijkse activiteiten. Veel van onze eerdere patiënten hebben ervaren dat onze behandelresultaten uitstekend waren.