DE OPLOSSING VOOR POSTUURCORRECTIE EN NEKPIJN

De hals oefeningen moet deel uitmaken van een programma om de pijn te elimineren. Volgens het artikel in The Journal of Pain, No 11, 2007: 832-839, hebben deze oefeningen een onmiddellijke vermindering van de pijn aangetoond. Het is aangetoond dat de onbalans van spierfunctie veroorzaakt nekpijn problemen en uitvoeren cervicale spieroefeningen is zeer effectief bij het verlichten van pijn in de nek op de lange termijn. Aangenomen wordt dat de verhoogde spier ondersteunende structuren in de nek is de remedie voor het verlichten van pijn bij zowel acute als chronische pijn.

Deze nek oefeningen ook het oplossen van de gevolgen van een slechte cervicale houding, hoofdpijn in verband met nek-en artritis pijn. Ze zijn eenvoudig en actieve aanpak van de coördinatie en de fysieke conditie van de nekspieren te verbeteren. De hals oefeningen die de diepe spieren die direct beweging werken zijn erg belangrijk om blessures te voorkomen en, heel vaak, ze zwak als men lijdt pijn. Daarom zijn specifieke therapeutische oefeningen die nodig zijn om te activeren en op te leiden.

es-medical-travel-spain-nek-exercises

De aanpak vereist professionele begeleiding voor een stap voor stap vooruitgang:

Het is belangrijk dat u zich concentreren op deze oefeningen. Met de praktijk van deze en andere manoeuvres voor cervicale correctie, kunt u uw nek automatisch omscholen.

  • Zich bewust zijn van het probleem,
  • Het beoefenen van de juiste houding en bewegingen,
  • Het automatiseren van de nieuwe posturale gewoonten door het zenuwstelsel.

Herstel van cervicale letsels of preventie van hoofdpijn en nekpijn vereisen meer dan een symptomatische aanpak. Het is noodzakelijk om de houding en fysieke conditie van de nek en bovenrug en onderrug regio’s te verbeteren. Er zijn veel verschillende oefeningen die kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen zijn ook nuttig voor cervicale radiculopathie (beknelde zenuw). Vaak is de juiste oefeningen kan alleen worden vastgesteld door middel van een zorgvuldige begeleiding van een professional die gespecialiseerd is in revalidatie gezondheidszorg.

Een artikel in het bestand van Physical Medicine and Rehabilitation. 2007 Nov;88(11):1441-5, Differences in isometric neck muscle strength between healthy controls and women with chronic neck pain: the use of a reliable measurement, indicates that women with chronic neck pain have lower neck muscle strength in extension than a healthy female group.