OVER ONS

Wij zijn een verzorgingsgroep bestaande uit het Ziekenhuis Clinica Benidorm ( HCB) en revalidatiecentrum MedifitReha gelegen in Moraira.

Het ziekenhuis HCB staat bekend als één van de beste privé ziekenhuizen in Spanje, met 80% internationale patiënten. Revalidatiecentrum MedifitReha staat bekend als een van de beste revalidatiecentrums in Europa.

In Medifit vindt u een professioneel team van therapeuten en medisch specialisten gespecialiseerd in revalidatiegeneeskunde. Wij beschikken over een uitgebreide “hands-on” ervaring betreft het behandelen van allerlei neurologische, fysieke, psychische en cognitieve aandoeningen.

Wij begeleiden en controleren de patiënt in het revalidatieproces van de eerste tot de laatste dag van het revalidatie traject. Onze doelstelling is; het bieden van hooggekwalificeerde zorg en efficiënte revalidatie gericht op iedere afzonderlijke klacht, dit bereiken we door ruim de tijd te nemen voor iedere patiënt. Het revalidatieprogramma passen we constant aan op wat mogelijk is op ieder moment. Deze persoonlijke, humane en intensieve aanpak is wat ons concept uniek maakt!

Het team
Ons revalidatie team wordt geleid door een revalidatiearts, wij hebben ieder week multidisciplinaire vergaderingen om ieder patiënt afzonderlijk te bespreken. Het revalidatiecentrum is onder leiding van een Nederlands managementteam die er voor zorgen dat alles soepel en naar wens verloopt. Alle administratieve noodzakelijkheden worden door ons zorgvuldig afgehandeld, zodat u zich volledig kunt richten op de revalidatie. Revalidatie trajecten worden bij ons volledig vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeringen uit het basispakket Wij zorgen ervoor dat deze ons direct uit betalen, zodat u zelf niets hoeft voor te schieten of bij te betalen.

Als u weer terugkeert naar Nederland voorzien wij u van een medisch rapport in uw eigen taal. Indien nodig nemen wij contact op met uw behandelend arts/ specialist in Nederland. Ook werken wij samen met revalidatiecentrums in Nederland waar u eventueel een poliklinisch terecht kunt als dit nog nodig is.