OVER ONS

Wij zijn een verzorgingsgroep bestaande uit het Ziekenhuis Clinica Benidorm en het revalidatiecentrum Medifit. Wij hebben een jarenlang samenwerkingsverband en hebben ons gespecialiseerd in knie en heup operatie/revalidatie programma´s.
Het ziekenhuis HCB staat bekend als één van de beste privé ziekenhuizen in Spanje. In het revalidatiecentrum Medifit vind u een profesioneel team van fysiotherapeuten  gespecialiseerd in knie & heup revalidatie. Wij beschikken over een uitgebreide “hands-on” ervaring betreft het behandelen van allerlei knie/heup-, spier- en botaandoeningen, door jarenlange nauwe samenwerking met orthopaeden. Beide begeleiden en controleren de patiënt in het revalidatieproces. Onze doelstelling is; het bieden van hoog gekwalificeerde zorg en efficiënte revalidatie. Deze complete aanpak is wat ons concept uniek maakt!

Het team
Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van knie en heup aandoeningen. Een team van orthopaedisch chirurgen en fysiotherapeuten die aangestuurd worden door een gespecialiseerd management team zorgen ervoor dat alles soepel en naar wens verloopt. Alle administratieve noodzakelijkheden worden door ons zorgvuldig afgehandeld, zodat u zich kunt richten op de medische ingreep en revalidatie. Voorafgaand aan de operatie wordt een uitgebreid onderzoek verricht, waarop de eventuele operatie en revalidatie volgen. Wij zijn in het bijzonder gekwalificeerd in de behandeling en revalidatie na bandblessures, knie en heup prothesen en arthroscopie. Verder staan wij in voortdurende evolutie op ´t gebied van nieuwe technieken en scholing van ons personeel.
Daar wij een internationaal ziekenhuis / revalidatiecentrum zijn onder Nederlandse leiding is het vanzelfsprekend dat u in het Nederlands te woord gestaan wordt. Als u weer terugkeert naar Nederland voorzien wij u van een medisch rapport in uw eigen taal. Indien nodig nemen wij kontakt op met uw behandelend arts / specialist in Nederland.