OVER ONS

Wij zijn een verzorgingsgroep bestaande uit het Ziekenhuis – Hospital Clinica Benidorm ( HCB) en revalidatiecentrum MedifitReha gelegen in Moraira.

Het ziekenhuis HCB staat bekend als een van de beste privéziekenhuizen in Spanje, met 80% internationale patiënten. Revalidatiecentrum MedifitReha staat bekend als een van de beste revalidatiecentra in Europa.

In MedifitReha vindt u een professioneel team van therapeuten en medisch specialisten gespecialiseerd in revalidatiegeneeskunde. Wij beschikken over een uitgebreide ‘hands-on’ ervaring voor wat betreft het behandelen van allerlei neurologische, fysieke, psychische en cognitieve aandoeningen.

Wij begeleiden en controleren de patiënt in het revalidatieproces van de eerste tot de laatste dag van zijn/haar traject. Onze doelstelling is: het bieden van hooggekwalificeerde zorg en efficiënte revalidatie gericht op iedere afzonderlijke klacht. Dit bereiken we door ruim de tijd te nemen voor iedere patiënt. Het revalidatieprogramma passen we constant aan op wat mogelijk is op ieder moment. Deze persoonlijke, op de mens gerichte en intensieve aanpak is wat ons concept uniek maakt!

Het team

Ons revalidatieteam wordt geleid door een revalidatiearts; wij hebben ieder week multidisciplinaire vergaderingen om iedere patiënt afzonderlijk te bespreken. Het revalidatiecentrum staat onder leiding van een Nederlands managementteam dat ervoor zorgt dat alles soepel en naar wens verloopt. Alle administratieve noodzakelijkheden worden door ons zorgvuldig afgehandeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw revalidatie. Onze revalidatietrajecten worden volledig vergoed uit het basispakket van alle Nederlandse zorgverzekeringen. Wij zorgen ervoor dat deze zorgverzekeringen ons direct (en het hele bedrag) uitbetalen, zodat u zelf niets hoeft voor te schieten of bij te betalen.

Als u weer terugkeert naar Nederland, voorzien wij u van een medisch rapport in uw eigen taal. Indien nodig nemen wij contact op met uw behandelend arts / specialist in Nederland. Ook werken wij samen met revalidatiecentra in Nederland, waar u poliklinisch terecht kunt als dit nog nodig zou zijn.