903, 2018

Ervaring medifit

maart 9th, 2018|0 reacties

Op 7 juni 2017 veranderde mijn leven compleet. Ik was getroffen door een herseninfarct in mijn hersenstam. Na 12 dagen ziekenhuis ging ik revalideren in een revalidatiecentrum

609, 2017

De beste keuze ooit!

september 6th, 2017|0 reacties

Op 43 jarige leeftijd ben ik getroffen door een hersenbloeding. Vanaf die dag was mijn leven totaal veranderd. Voor iedereen zijn de lichamelijke en geestelijke gevolgen anders.

208, 2017

De behandeling was hier absoluut fantastisch

augustus 2nd, 2017|0 reacties

JOHANNES SMITS, 67 JAAR. ´IK BEN IN REVALIDATIE CENTRUM MEDIFIT GEHOLPEN NA MIJN BEROERTE, ALLES IS GEHEEL VERGOED DOOR VGZ; DE THERAPIE/REVALIDATIE, HET VERBLIJF, TRANSPORT EN HET ETEN..

208, 2017

Referentie Verslag Verblijf Revalidatie centrum Medifit Reha in Moraira, Spanje

augustus 2nd, 2017|0 reacties

Mevr. Henny Vissers – Witte. Namens mijn vrouw Henny wil ik graag onze bevindingen op papier zetten m.b.t. een verblijf in de Nederlandse revalidatie centrum van Medifit

208, 2017

Medifit Referentie

augustus 2nd, 2017|0 reacties

Mijn vrouw, Esther, heeft op 10 juli 2013 een herseninfarct gehad. Een behoorlijke zware, met als gevolg dat de rechter kant van het lichaam gedeeltelijk verlamd is.

1411, 2016

16 september was een dag om trots op te zijn!

november 14th, 2016|0 reacties

16 september was een dag om trots op te zijn! De motivatie, een goed gesprek en de fantastische begeleiding. Dat spoorde mij aan om er voor te

1011, 2016

IK BEN ERG TEVREDEN OVER DE BEGELEIDING VAN ALLE THERAPEUTEN DIE JE ECHT HET GEVOEL GEVEN DAT JE EEN MENS BENT EN GEEN NUMMER. CORRIE DEIJKERS

november 10th, 2016|0 reacties

Ik ben 26 oktober 2015 geopereerd in Benidorm via de medische luchtbrug. Ik ben hier geopereerd door dr. Campagnard. Een heel aardige en kundige man. Hij stelt

1011, 2016

VOL SPANNING NAAR SPANJE VOOR M’N NIEUWE KNIE. JEANNETTE VAN DER KLOOSTER

november 10th, 2016|0 reacties

Ik was na 3 weken al zeker 6 weken verder dan bij de therapie die ik enkele jaren gelden in Nederland kreeg voor mijn andere nieuwe knie.

1011, 2016

ERVARINGEN VAN MIJN HEUPTRANSPLANTATIE IN SPANJE. RON DUVAL

november 10th, 2016|0 reacties

Mocht ik weer voor deze keus gesteld worden, zou ik meteen weer voor het Spaanse Programma kiezen. Helaas is dit voor mij niet meer relevant, heb geen

1011, 2016

WIJ VINDEN DIT CONCEPT VAN HEUP/KNIE OPERATIE EN REVALIDATIE IN SPANJE FANTASTISCH. GRADA VAN DAAL – LE BLANC

november 10th, 2016|0 reacties

Vanaf onze aankomst op het vliegveld van Allicante tot en met onze terugkomst op het vliegveld van Eindhoven was alles tot in de puntjes geregeld. Op 8

1011, 2016

MIJN “SPANNENDE” HEUPOPERATIE IN SPANJE!

november 10th, 2016|0 reacties

Op dit moment kan ik terugkijken op een zeer geslaagde operatie en revalidatie van mijn heup in Spanje. Ik voel me superfit, ik doe echt alles weer,

1011, 2016

VERSLAG VAN MENEER TAK OVER HEUP OPERATIE EN HEUP REVALIDATIE IN SPANJE

november 10th, 2016|0 reacties

  Afgelopen februari 2013 heb ik mij laten opereren in Spanje aan mij heup. Via mijn verzekeraar VGZ werd ik op de mogelijkheid attent gemaakt dat de

1011, 2016

REISVERSLAG BENIDORM EN MORAIRA

november 10th, 2016|0 reacties

26.03.2012 Hallo allemaal! Na een kleine vertraging op Schiphol, zijn we rond 20:20 aangekomen op Alicante airport. Daar stonden al mensen op ons te

1011, 2016

EMAIL VERSLAG OVER “LUCHTBRUG PATIENT MET KNIE PROTHESE” 1 WEEK NA TERUG KOMST IN NEDERLAND

november 10th, 2016|0 reacties

“Hallo Miguel, Ik wil je nog even bedanken voor alles wat je voor mijn moeder hebt gedaan tijdens naar verblijf in Spanje. Ze is nu een week

1011, 2016

LUCHTBRUG KNIEOPERATIE EN HEUPOPERATIE SUCCESVOL

november 10th, 2016|0 reacties

Hospital Clinica Benidorm (HCB) en Medifit in Moraira werken nauw samen.  Het contract met VGZ, Univé en IZA voor intensieve interne revalidatie bij Medifit na een knieoperatie of heupoperatie in Ziekenhuis

1011, 2016

KNIE PROTHESE PATIENT: ANNELIES VANDENBERG

november 10th, 2016|0 reacties

“Voordat ik verslag uitbreng over de ervaringen van het knie revalidatie + knie protheses operatie wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen die jullie Trees Hessels

1011, 2016

HET WAS GEEN ENKEL PROBLEEM, IK ZOU HET ZO WEER DOEN! WIM W. UIT WOERDEN

november 10th, 2016|0 reacties

“Ik ben in Benidorm geholpen aan een knieprothese, geheel vergoed door VGZ. Alleen de kosten van de vliegreis worden niet vergoed, dit bedrag is ongeveer 137 euro.” Ik

1011, 2016

HET WAS ECHT TIJD VOOR EEN NIEUWE HEUP.10 DAGEN VOORDAT IK NAAR BENIDORM AFREISDE (IN MIJN EENTJE) HEB IK OOK HET FIETSEN MOETEN STOPPEN: HET GING NIET MEER!

november 10th, 2016|0 reacties

De gang naar een heupoperatie is vaak een zaak van jaren. Bij klachten is de standaard reactie: zo lang mogelijk uitstellen.Toen een vriend van mij hoorde dat ik