Revalidatie na knie/heup operatie

U HEBT PIJN IN KNIE OF HEUP EN U WILT HIERVOOR DE BESTE MEDISCHE ZORG? DAN IS DE ‘KNIE & HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE’ DE BESTE KEUS.

Bij het KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT kunt u terecht voor een intensief persoonlijk revalidatieprogramma wel of niet in combinatie met een orthopedische operatie voor bijvoorbeeld een knieprothese, heupprothese, artroscopie of kruisband reconstructie. Ons KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke knie-heup af willen zijn en weer fit willen worden onder professionele begeleiding in een omgeving die stimuleert om gezond, fit en tevreden te zijn.
Indien u een medische ingreep nodig hebt, wordt deze uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clínica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vindt plaats in het internationale revalidatiecentrum Medifit. Het KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en Medifit aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept gewaardeerd door VEEL Nederlandse verzekeringen zoals bijvoorbeeld: VGZ en Univé. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese met het intensieve revalidatieprogramma van 2 uur revalidatietherapie per dag volledig wordt vergoed. Door de nieuwste operatiemethode en het intensieve “interne” revalidatieprogramma bent u na 4 weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten. Dat is normaal gesproken meestal pas naar 3 maanden mogelijk. In Nederland heeft u normaal gesproken maar 2x per week 30 minuten fysiotherapie, maar bij ons iedere dag 2 uur. U mag daarom verwachten dat het herstel vele malen sneller zal gaan dan normaal gesproken.
8 van de 10 patiënten die aan dit concept deelnemen wonen in Nederland, wij halen u op van het vliegveld en regelen alles voor u. Kost en inwoning is allemaal inclusief en als u met een partner of begeleider komt, dan krijgt deze van ons een kosteloze huurauto ter beschikking om van de prachtige omgeving te genieten. Wij nemen contact op met uw verzekering en regelen alle papieren. Ook rekenen wij direct af met de zorgverzekering, zodat u zich negens anders druk om hoeft te maken dan om uw gezondheid.

knie-prothese
revalidatie-na-heupoperatie

Grensoverschrijdend

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het revalidatieprogramma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knieoperatie of heupoperatie moet ondergaan. Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie-en heupklachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Vele patiënten zijn u reeds voorgegaan met uitstekende resultaten.

Lees meer over KNIEOPERATIE
Lees meer over HEUPOPERATIE