Revalidatie na knie/heup operatie

KNIE & HEUP MEDISCHE REIZEN SPANJE

PROBEER ONZE ‘KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT’

U HEEFT PIJN IN DE KNIE OF HEUP EN WILT HIERVOOR DE BESTE MEDISCHE ZORG? DAN IS HET ‘KNIE & HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE’ DE BESTE KEUS.

Bij KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT kunt u terecht voor een intensief persoonlijk revalidatie programma wel of niet in combinatie met een orthopedische operatie voor bijvoorbeeld een knie prothese, heup prothese, artroscopie of kruisband reconstructie. Ons KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke knie-heup af willen zijn en weer fit willen worden onder professionele begeleiding in een omgeving die stimuleert om gezond, fit en tevreden te zijn.

Indien u een medische ingreep nodig heeft, wordt deze uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vind plaats in het internationale revalidatiecentrum Medifit. Het KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en Medifit aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept gewaardeerd door het VGZ, Univé en IZA. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese met het intensieve revalidatie programma volledig wordt vergoed. Door de nieuwste operatie methode en het intensieve “interne” revalidatie programma bent u na 4 weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten.

knie-prothese
revalidatie-na-heupoperatie

Grensoverschrijdend

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het revalidatie programma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knie operatie of heup operatie moet ondergaan. Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie en heup klachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Vele patiënten zijn u reeds voor gegaan met uitstekende resultaten.

Lees meer over KNIEOPERATIE
Lees meer over HEUPOPERATIE