Revalidatie na knie/heup operatie

U HEEFT PIJN IN DE KNIE OF HEUP EN WILT HIERVOOR DE BESTE MEDISCHE ZORG? DAN IS HET ‘KNIE & HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE’ DE BESTE KEUS.

Bij KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT kunt u terecht voor een intensief persoonlijk revalidatie programma wel of niet in combinatie met een orthopedische operatie voor bijvoorbeeld een knie prothese, heup prothese, artroscopie of kruisband reconstructie. Ons KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke knie-heup af willen zijn en weer fit willen worden onder professionele begeleiding in een omgeving die stimuleert om gezond, fit en tevreden te zijn.

Indien u een medische ingreep nodig heeft, wordt deze uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vind plaats in het internationale revalidatiecentrum Medifit. Het KNIE-HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en Medifit aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept gewaardeerd door VEEL Nederlandse verzekeringen als bijvoorbeeld VGZ en Univé. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese met het intensieve revalidatie programma van 2 uur revalidatie therapie per dag volledig wordt vergoed. Door de nieuwste operatie methode en het intensieve “interne” revalidatie programma bent u na 4 weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten, normaal gesproken is dit meestal pas naar 3 maanden mogelijk. In Nederland heeft u normaal gesproken maar 2x per week 30 min fysiotherapie, bij ons iedere dag 2 uur, u mag daarom verwachten dat het herstel velen malen sneller zal gaan dan normaal gesproken.

8 van de 10 patiënten die aan dit concept deel nemen wonen in Nederland, wij halen op van het vliegveld en regelen alles voor u. Kost en inwoning is allemaal inclusief en als u met een partner of begeleider komt dan krijgt deze van ons een kosteloze huurauto ter beschikking om van de prachtige omgeving te genieten. Wij nemen contact op met uw verzekering en regelen alle papieren, ook rekenen wij direct af met de zorgverzekering, zodat u zich negens ander druk om hoeft te maken dan om uw gezondheid.

knie-prothese
revalidatie-na-heupoperatie

Grensoverschrijdend

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het revalidatie programma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knie operatie of heup operatie moet ondergaan. Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie en heup klachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Vele patiënten zijn u reeds voor gegaan met uitstekende resultaten.

Lees meer over KNIEOPERATIE
Lees meer over HEUPOPERATIE