Revalidatie na een trauma

TRAUMA REVALIDATIE

Revalidatie na een trauma, is erop gericht om zo zelfstandig mogelijk in de eigen omgeving te kunnen functioneren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van uw kwaliteiten en de mogelijkheden van de omgeving. ‘We halen eruit wat er in zit. Soms is dat minder dan je hoopt, maar vaak is dat meer dan je verwacht’.

soorten Traumas
TRAUMA is de medische term voor een ongeval.

Heeft u een trauma gehad en kunt u na de ziekenhuisopname nog niet naar huis? Heeft u een indicatie voor intensieve revalidatie? Dan kunt u worden opgenomen in ons revalidatiecentrum MedifitReha. Wij verzorgen de revalidatie na uw trauma volgens de nieuwste inzichten en volledig persoonlijk gericht.
Heeft u een trauma gehad en heeft u nabehandeling nodig dan kan dit ook poliklinisch. Wij maken behandelprogramma´s op maat. Deze programma´s zijn volgens de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Wij zorgen ervoor dat uw revalidatie na uw trauma op de best mogelijke manier en onder een prettige atmosfeer gerealiseerd wordt. Dit met de nodige zorg en therapie. Na de revalidatieperiode is zeker 90% weer in staat om zelfstandig te leven.

  • Revalidatieprogramma’s voor mensen met een trauma.
  • Elk behandelprogramma wordt individueel samengesteld.
  • Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw vragen en doelen.
  • Partners en eventueel andere naasten worden door ons betrokken.