Rug Revalidatie Kliniek

De internationale Medifit Reha rugkliniek is bekend vanwege haar moderne en succesvolle revalidatieprogramma´s die gekoppeld zijn aan uitstekende medische zorg. Het revalidatieprogramma focust op alle nek- en rugproblemen, zoals artrose, artritis, tussenwervelschijf problemen en instabiliteitsklachten, zoals whiplash trauma´s. Wij zijn gespecialiseerd in Rug- en nekrevalidatie.

De revalidatiekliniek is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en een ervaren, internationaal team van medische specialisten en therapeuten. In aansluiting hierop staat ook het administratieve personeel tot uw beschikking om u te helpen, op een zo professioneel mogelijke manier. Al deze zorg vindt u onder een dak. Dit behelst, onder andere, medische diagnose stelling door de specialisten, Röntgendiagnostiek, Elektrocardiogram en Echo- onderzoek, fysiotherapie, revalidatie. We bieden een compleet, medisch pakket, gericht op de genezing van uw rugproblemen.

Natuurlijk zorgen we ervoor op de hoogte te blijven van de recenste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en revalidatie, zodat we er zeker van zijn dat we u de beste zorg en adviezen kunnen geven. We hebben een groot team van erkende therapeuten die altijd  beschikbaar zijn om u de beste service te geven.

Alle fysiotherapeutische behandelingen en revalidatieprogramma´s worden verzorgd door het team van professionele en klantvriendelijke therapeuten die gebruik maken van de nieuwste technieken, de laatste protocollen en modernste apparatuur.

De paramedische zorg in het revalidatiecentrum staat onder leiding van de Nederlanders Miguel Martorell Schonenberg en Gerard Krol. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, chiropractors, dietisten, een podologe, psychotherapeute en een acupuncturist.

In nauwe samenwerking met de behandelend specialist stellen we een behandelplan samen dat tot doel heeft een zo spoedig maar ook zo veilig en gecontroleerd mogelijk herstel te bereiken.

rug-1

 

Wat kunt u van ons verwachten?

De belangrijkste aspecten in onze visie zijn: we doen alleen waar we goed in zijn; Meten is Weten.  Innovatieve, gecomputeriseerde testapparatuur wordt gebruikt zodat u en wij objectief de progressie kunnen beoordelen. Uw klacht is onze zorg en wij werken samen om een maximaal resultaat en tevredenheid te bereiken.

Een revalidatieprogramma richt zich niet alleen op de ziekte of aandoening maar probeert om zoveel mogelijk symptomen te verlichten of geheel te elimineren met zo lang mogelijk effect. Het doel van het revalidatieprogramma is om de patient weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de samenleving. Het is mogelijk dat er blijvende gevolgen zijn van de aandoening, in dat geval leren we de client om zo goed mogelijk met zijn beperkingen om te gaan.

De revalidatie gebeurt soms individueel, soms in groepsverband.

De aandoening heeft vaak een grote impact op de patiënt, maar ook op de mensen in zijn directe omgeving. We zorgen ervoor dat deze personen nauw betrokken worden bij het revalidatieproces.

Het revalidatieprotocol is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en is in overeenstemming met de nieuwste internationale richtlijnen. We besteden veel aandacht aan preventie van klachten; daarom krijgt u van ons een persoonlijk oefenprogramma mee als u hier klaar bent zodat u, op uw niveau, verder kan werken aan uw gezondheid in uw thuissituatie.

Onze nazorgprogramma´s, welke ´State of the Art´en Evidence Based zijn, bestaan uit het volgende:

medical-travel-spain-spine-rehabilitation-centre-1

Heeft u sinds kort een rugprobleem of heeft u al langer klachten? Wordt uw levensstijl negatief beïnvloedt door uw klachten, thuis, op uw werk of tijdens sportbeoefening? Als dit zo is dan heeft u hulp nodig en dient u onderzocht te worden door een expert. Ons Rug Revalidatieprogramma biedt beide; een gedegen onderzoek en professionele behandeling. We bedienen ons van de laatste technieken en u zult zien dat wij ons concentreren op uw probleem.
Het Rug Revalidatieprogramma is een behandel- en medisch trainingsprogramma, door ons ontwikkeld. Het combineert de nieuwste onderzoeksresultaten met de laatste kennis. Onze benadering bestaat uit een uitgebreide intake en regelmatige evaluatie gebruik makend van de laatste meet- en testapparatuur. Zowel aan het verstrekken van informatie en advies omtrent uw aandoening, het verloop van de klachten en de progressie alsmede de actieve participatie in het revalidatieprogramma achten wij van het grootste belang. U heeft een rugprobleem en zoekt hulp en advies om op adequate wijze hiermee om te gaan. In aanvulling op onze rol als coach en adviseur stimuleren wij u ook om uw symptomen op de juiste manier te bestrijden.