Rug Revalidatie

Heeft u rug- of nekpijn, en bent u op zoek naar de beste oplossing, medische zorg en revalidatie? Dan is ons RugRevalidatie programma het antwoord!

Ons Rug Revalidatie programma is ontwikkeld om mensen zo snel mogelijk van hun rug- en nekpijn af te helpen en een operatie overbodig te maken. Werk aan een sterke, gezonde rug onder professionele begeleiding in een omgeving die gezondheid, welzijn en  tevredenheid bevordert. We combineren het welbekende DBC Back Rehabilitation Program (gecomputeriseerde test voor ´core´ training van de nek- en rugmusculatuur) met individuele therapiesessies; Fysiotherapie, Chiropraxie. Manuele Therapie, Ontspanningstherapie, Acupunctuur, Podotherapie en Psychotherapie. Wij zijn een internationaal team van medische specialisten en professionele therapeuten die allen naar hetzelfde doel toewerken: U zo snel mogelijk beter maken.

Het Rug Revalidatie programma biedt een intensief revalidatieplan met de mogelijkheid om dit te combineren met chirurgische interventie, alleen als dit noodzakelijk is uiteraard. Het Rug Revalidatie programma is geaccepteerd door vele verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat de gehele procedure, van eventuele chirurgie tot en met de revalidatie, vergoed kan worden door uw verzekeraar. Het intensieve Rug Revalidatie programma zorgt ervoor dat onze patiënten zo spoedig mogelijk kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten.

Ultra Moderne Revalidatie Methode

In onze behandeling maken we gebruik van de nieuwste revalidatietechnieken, behandelmethoden en de meest recente apparatuur. Onze methode is effectief gebleken voor de behandeling van rug- en nekklachten, met een pijnvrije terugkeer naar een normaal dagelijks leven als  gevolg. Vele patienten hebben ervaren dat onze behandelmethode uitstekende resultaten geeft.