Rug Revalidatie

Hebt u rug- of nekpijn, en bent u op zoek naar de beste oplossing, medische zorg en revalidatie? Dan is ons rugrevalidatieprogramma het antwoord!

Ons rugrevalidatieprogramma is ontwikkeld om mensen zo snel mogelijk van hun rug- en nekpijn af te helpen en een operatie overbodig te maken. Werk aan een sterke, gezonde rug onder professionele begeleiding in een omgeving die gezondheid, welzijn en tevredenheid bevordert. We combineren het welbekende ‘DBC Back Rehabilitation Program’ (gecomputeriseerde test voor de kracht en beweeglijkheid van de wervelkolom) met individuele therapiesessies: fysiotherapie, chiropractie, manuele therapie, ontspanningstherapie, acupunctuur, podotherapie en psychotherapie. Wij zijn een internationaal team van medische specialisten en professionele therapeuten die allen naar hetzelfde doel toewerken, namelijk u zo snel mogelijk beter maken.

Het rugrevalidatieprogramma biedt een intensief revalidatieplan met de mogelijkheid, indien noodzakelijk, dit te combineren met chirurgische interventie. Ons rugrevalidatieprogramma is geaccepteerd door vele verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat de gehele procedure, van eventuele chirurgie tot en met de revalidatie, vergoed kan worden door uw verzekeraar. Het intensieve rugrevalidatieprogramma zorgt ervoor dat onze patiënten zo spoedig mogelijk kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten.

Ultra Moderne Revalidatiemethode

In ons behandeltraject maken we gebruik van de nieuwste revalidatietechnieken, behandelmethoden en de meest recente apparatuur. Onze methode is effectief gebleken voor de behandeling van rug- en nekklachten, met als resultaat een pijnvrije terugkeer naar een normaal dagelijks leven. Vele patiënten hebben ervaren dat onze behandelmethode uitstekende resultaten geeft.