24 moderne kamers met 24-uurs verpleging en medisch zorg.

Rolstoelvriendelijke kamer in ons revalidatiecentrum met uitzicht op zee.

Wij beschikken over fantastische ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Deze zijn kamers zijn gevestigd binnen ons revalidatiecentrum. Wij hebben 24 luxe kamers met moderne eet- activiteiten- en verblijfsruimte tot ons beschikking. Alle kamers zijn ingericht met alle benodigdheden zoals: televisie, een decoder voor Nederlandse zenders en WIFI.

De 24 luxekamers bevinden zich op de bovenste verdieping van ons revalidatiecentrum waarvan de helft met een schitterend zeezicht. U kunt dus genieten van alle luxe en comfort tijdens uw verblijf.

De kamers zijn voor individueel gebruik echter, omdat de kamers ruim zijn, is het mogelijk een extra bed op de kamer te zetten voor verblijf van een partner of begeleider. Ook stellen wij een gratis huurauto ter beschikking indien mogelijk en gewenst, dit om het verblijf nog aangenamer te maken.

Persoonlijke verzorging

U wordt verzorgd door onze meertalige verpleegkundigen. Deze staan dag en nacht voor u klaar, zodat u zonder zorgen van uw verblijf kunt genieten en u zich geheel kunt concenteren op uw revalidatie.

Aanpassingen en hulpmiddelen

De kamers zijn luxueus ingericht, maar zijn uiteraard speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem. Bijvoorbeeld: de douche met douchestoel en extra brede deuren voor rolstoelgebruikers. Ook beschikken wij over alle mogelijke hulpmiddelen. Door deze aanpassingen zijn de kamers uitermate geschikt voor een comfortabel verblijf tijdens uw revalidatie traject.