24 moderne kamers met 24 uur verpleging en medisch zorg.

Rolstoelvriendelijke kamer in ons revalidatiecentrum met uitzicht op zee.

Wij beschikken over fantastische ruime kamer die met alle gemakken voorzien zijn, deze zijn kamers zijn gevestigd binnen ons revalidatiecentrum. Wij hebben 24 luxe kamers met moderne eet- activiteiten- en verblijfsruimte tot ons beschikking. Alle kamers zijn ingericht met alle benodigdheden als televisie, een decoder voor Nederlandse zenders en WIFI.

De 24 luxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping van ons revalidatiecentrum waarvan de helft met een schitterend zeezicht. U kunt dus genieten van alle luxe en comfort tijdens uw verblijf.

De kamers zijn voor individueel gebruik echter omdat de kamers ruim zijn, is het mogelijk om een extra bed op de kamer te zetten voor verblijf van een partner of begeleider. Ook stellen wij een gratis huur auto ter beschikking indien mogelijk en gewenst, dit om het verblij nog aangenamer ta maken.

Persoonlijke verzorging

U wordt verzorgd door onze meertalige verpleegsters. Deze staan dag en nacht voor u klaar, zodat u zonder zorgen van uw verblijf kunt genieten en zich geheel kan concenteren op uw revalidatie.

Aanpassingen en hulpmiddelen

De kamers zijn luxueus ingericht maar zijn uiteraard speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem. Bijvoorbeeld de douche met douchestoel, extra brede deuren voor rolstoelgebruikers. Ook hebben beschikken wij over al mogelijke hulpmiddelen. Door deze aanpassingen zijn ze uitermate geschikt voor een comfortabel verblijf tijdens uw revalidatie traject.