Weight loss

Het programma wat bij U past!! Dat vind U bij Medifitretreat Weightlossresort. Wij zorgen ervoor dat er op een verantwoorde wijze gewicht wordt verloren. Dit rekeninghoudend met een eventuele aandoening zoals bijvoorbeeld diabetis, hartkwalen, ortopedische problemen, etc. Dit kunnen wij u aanbieden doordat, het team van profesionele medici u begeleiden gedurende de gehele periode dat u bij ons bent. Wij maken een programma op maat en leren u gewicht te verliezen op een voor u veilige manier!

De weg naar wellness van het Costa Blanca Weightloss Resort  heeft het leven van honderden mensen als u getransformeerd. Leer van de beste en maak uw eerste stap naar een gezonde levensstijl.

iedereen weet dat het niet makkelijk is om af te vallen. Zeker niet als u in het alledaagse ritme doorgaat. Deze sleur moet doorbroken worden! Kom daarom naar MedifitRetreat dat zich bevindt aan de Costa Blanca in Spanje. Met het zonnige klimaat, de zee en de bergen de ideale locatie om aan uw nieuwe levenswijze te beginnen. Met een profesioneel team bestaande uit specialisten, artsen, therapeuten, diëtisten en trainers helpen wij u op weg naar een gezonde levensstijl. Afvallen, fit worden, ontspannen, gezond leren koken, trainen, praten, enz. Alles wat nodig is om uw doelen te behalen reiken wij u aan. Uiteraard bent U uiteindelijk de persoon die het MOET doen!

Hoe werkt het?

1. Bel ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
2. Wij leggen u alles uit en geven antwoord op uw vragen.
3. Wij boeken een vlucht voor u naar Alicante of Valencia.
4. U wordt door ons opgehaald op het vliegveld.
5. De eerste dag wordt u vanalles uitgelegd en wordt er een intake gedaan.
6. Het dieet en programma wordt op maat voor u gemaakt.
7. De volgende dag gaat het werk beginnen.
8. Aan het einde van uw verblijf wordt er een laatste onderzoek gedaan.
9. Vanuit dit onderzoek wordt er een vervolgplan voor u gemaakt.
10. Wij zullen u in kontakt brengen met een diëtiste bij u in de buurt.
11. Deze zal de nazorg op zich nemen.
12. U wordt teruggebracht naar het vliegveld.
13. U krijgt alle benodigde informatie mee die nodig is om de gezonde leefwijze voort te zetten.