ZORG APARTEMENTEN

U kunt tijdens de revalidatieperiode verblijven in een luxe apartement. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en heeft liften. Het bevindt zich in de regio Marina Alta, het noordelijke deel van de provincie Alicante, tussen de kustplaatsen Jávea en Moraira. Het appartement is volledig ingericht en biedt u de volgende service: volpension, schoonmaak en verschoning handdoeken en linnengoed. De indeling van het luxe appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een moderne keuken met een vitrokeramische kookplaat, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven, een grote badkamer en één of twee slaapkamers, bovendien zijn alle ruimtes van het complex toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook heeft het complex twee zwembaden.

accessible-aparthotel-(1)

 

accessible-aparthotel-(2)

accessible-aparthotel-(3)

 

medical-travel-spain-accessible-4.jpg

Verder is het appartement van alle comfort voorzien zoals; WiFi, flatscreen en Nederlandse satelliettelevisie, DVD, airconditioning, verwarming en een ruim terras met prachtig uitzicht. Er is een 24-uurs oproepservice van een internationale huisarts en ambulancedienst.

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

apartamento 3 dormitorios

 

Aparthotel Benitachell Atico 1

Aparthotel Benitachell dos dormitorios 2

 

Aparthotel Benitachell Atico 5

Het Aparthotel Benitachell heeft een uitgebreid aanbod van appartementen. Van appartementen met één slaapkamer tot en met penthouses met 2 slaapkamers. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw situatie past. Wij zullen ervoor zorgen dat alles naar wens is, zodat u zich goed kunt concentreren op uw revalidatie.

Hieronder staan een aantal foto´s van de appartementen:

APPARTEMENTEN MET DRIE SLAAPKAMERS

APPARTEMENTEN MET TWEE SLAAPKAMERS

APPARTEMENTEN MET ÉÉN SLAAPKAMER

PENTHOUSES