REVALIDATIE APPARTEMENTEN

U kunt tijdens de revalidatieperiode verblijven in een luxe appartement. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en heeft liften. Het bevindt zich in de regio Marina Alta, het noordelijke deel van de provincie Alicante, tussen de kustplaatsen Jávea en Moraira. Het appartement is volledig ingericht en biedt u de volgende service: verpleging, schoonmaak en verschoning handdoeken en linnengoed. U kunt kiezen voor volpension of u kunt kiezen dat u zelf uw eten kookt, er is namelijk een moderne keuken met een vitro keramische kookplaat, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven aanwezig. Ook beschikken wij over een transport en boodschappendienst. Voor een partner, begeleider of als de patiënt zelf in staat is te rijden dan stellen wij kosteloos een huurauto ter beschikking.

De indeling van het luxeappartement bestaat uit een ruime woonkamer, , een grote badkamer met een ruime douche (met stoel ) en één of twee slaapkamers, bovendien zijn alle ruimtes van het complex toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

accessible-aparthotel-(1)

 

accessible-aparthotel-(2)

accessible-aparthotel-(3)

 

medical-travel-spain-accessible-4.jpg

Verder is het appartement van alle comfort voorzien zoals; WiFi, flatscreen en Nederlandse satelliettelevisie, DVD, airconditioning, verwarming en een ruim terras met prachtig uitzicht.

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

apartamento 3 dormitorios

 

Aparthotel Benitachell Atico 1

Aparthotel Benitachell dos dormitorios 2

 

Aparthotel Benitachell Atico 5

Wij hebben een uitgebreid aanbod van appartementen. Van appartementen met één slaapkamer tot en met penthouses met 2 slaapkamers. Een partner of begeleider is daarom van harte welkom om bij te verblijven gedurende een bepaalde of de gehele periode, soms wordt een patiënt begeleid door meerder personen of neemt zijn gehele gezin mee. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw situatie past. Wij zullen ervoor zorgen dat alles naar wens is, zodat u zich goed kunt concentreren op uw revalidatie.

Hieronder staan een aantal foto´s van onze appartementen:

APPARTEMENTEN MET DRIE SLAAPKAMERS

APPARTEMENTEN MET TWEE SLAAPKAMERS

APPARTEMENTEN MET ÉÉN SLAAPKAMER

PENTHOUSES