Accommodatie

Tijdens de revalidatieperiode verblijft u in een onafhankelijk luxeappartement van het revalidatiecentrum of in een kamer met 24 uur verpleging en medische hulp of in een kamer binnen het revalidatiecentrum, afhankelijk van uw situatie en zelfstandigheid. De faciliteiten bevinden zich in de regio Marina Alta, het noordelijke deel van de provincie Alicante.

Het appartement is volledig ingericht en biedt u verscheidene services, waaronder: volpension (boodschappen worden voor u gedaan en warme maaltijden worden door onze keuken verzorgd), schoonmaak en verschoning handdoeken en linnengoed. De indeling van het luxeappartement bestaat uit: een ruime woonkamer, een moderne keuken met een vitro-keramische kookplaat, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven, een badkamer en een of twee slaapkamers. Alle ruimtes van het complex zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Verder is het appartement van alle comfort voorzien zoals: Wifi, flatscreen en Nederlandse televisiezenders, airconditioning, verwarming en een terras met prachtig uitzicht. Er is een 24-uurs oproepservice voor alle noodzakelijke diensten.

De kamers met 24 uur verpleging en medische hulp zijn binnen het revalidatiecentrum van 9.000 m2 met gezamenlijke eetruimtes, cafetaria, kapsalon, revalidatiezalen en ruimtes voor recreatieve doeleinden. En dit alles met een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Ook hier beschikken alle kamers over Nederlandse televisiezenders, airconditioning en Wifi.

Een partner of begeleider is altijd welkom en kan bij de revalidant in het appartement of in de kamer blijven slapen. Wij stellen een gratis huurauto ter beschikking als u in een van onze appartementen verblijft (vraag naar de voorwaarden), zodat de prachtige omgeving kan worden verkend.