Afvallen in Medifit Retreat

Kom naar Medifit Retreat en maak een start voor een gezonde levensstijl

Het grootste deel van de Nederlandse bevolking heeft (last van) overgewicht en weet niet hoe daar vanaf te komen. Bij ons leert u op een gezonde manier af te vallen. Het programma staat onder begeleiding van medische specialisten. Dit zorgt ervoor dat u op een veilige manier afvalt. Bij Medifit Retreat ondergaat u geen gewoon bootcamp maar véél meer! Wij hebben een programma dat we helemaal op maat maken voor u. Er wordt een intake gedaan om een inzicht te krijgen van uw huidige situatie op het gebied van leefomgeving, dagelijkse activiteiten, voeding, beweging, aandoeningen, enzovoort. Hierna wordt een programma samengesteld dat op uw behoeften en mogelijkheden is afgestemd. Er wordt u geleerd hoe u uw dagelijks leven kunt veranderen in een gezonde levenstijl!

Wij streven ernaar uw leven voor altijd te veranderen

Het Medifit Retreatprogramma heeft een geïntegreerde aanpak voor het verbeteren van uw gezondheid met een gebalanceerde combinatie van: fitness, voedingspatroon, educatie, ontspanning en een ongelooflijke groepsmentaliteit. U werkt hard en maakt nieuwe vrienden en met onze begeleiding wordt u gestimuleerd in het maken van gezonde keuzes voor de rest van uw leven.

Onze geïntegreerde aanpak bevat:

  1. Training in begeleide en motiverende groepslessen.
  2. Educatie in het handhaven van uw nieuwe gezonde levensstijl als u weer thuis bent.
  3. Voedingsbalans zodat u voldoende energie heeft gedurende de gehele dag.
  4. Ontspanning & Herstel is vitaal voor het bereiken van uw wellness doelen.
  5. Kameraadschap die u nergens anders zult ervaren! We helpen uw verlangen naar een betere en gezondere leventsstijl te verwezenlijken door ons te richten op vier onderdelen van de natuur: hart, gedachten (mind), lichaam en geest.