JOHANNES SMITS, 67 JAAR.

´IK BEN IN REVALIDATIE CENTRUM MEDIFIT GEHOLPEN NA MIJN BEROERTE, ALLES IS GEHEEL VERGOED DOOR VGZ; DE THERAPIE/REVALIDATIE, HET VERBLIJF, TRANSPORT EN HET ETEN.. ALLEEN DE KOSTEN VAN DE VLIEGREIS WORDEN NIET VERGOED.

Ik las over revalidatie centrum per toeval in de Telegraaf. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de revalidatie centrum Medifit en het werd al heel snel geregeld. Het was geen voor de VGZ geen enkel probleem, ik kan het al mijn lot genoten aanraden. De behandeling was hier absoluut fantastisch, de fysiotherapie was heel erg gericht op mij klanten door de individuele aanpak van het therapeuten team van Medifit. Nogmaals: De therapie Medifit was helemaal fantastisch, ik heb veel aan ze te danken. Ik werd hier heel intensief behandeld en optimaal begeleid. Als ik vragen had was geen moeite teveel. Ik ben echt zeer positief over alles.´
Johan Smits.