Op 7 juni 2017 veranderde mijn leven compleet. Ik was getroffen door een herseninfarct in mijn hersenstam.

Na 12 dagen ziekenhuis ging ik revalideren in een revalidatiecentrum in Den Haag. Hier werd ik na 3.5 weken ontslagen met de mededeling zoek fysiotherapie op psychosomatische basis. Verder geen nazorg, geen informatie over overprikkeling. Ik kon amper lopen. Moest het zelf maar uitzoeken! Thuis was de confrontatie groot en kon niet met de gevolgen van mijn letsel omgaan. Ik ging naar haptonomie en mocht af en toe op de home trainer. Ook zelf ergo therapie gezocht en logopedie omdat mijn stem steeds slechter werd. Van een hard werkende zelfstandige vrouw van pas 53, werd ik een zielig hoopje ellende. Voor mijn gezin, familie en vrienden ook moeilijk om aan te zien.

Ik kon de hond niet eens uitlaten en niet zelfstandig boodschappen doen.

Totaal geen kracht had ik, en ook moeite met evenwicht en duizeligheid.

Op internet vond ik Medifit in Moraira en dacht, ik moet even weg uit mijn situatie. Hier word ik niet beter en zijn er teveel prikkels van buiten af. Zo gezegd zo gedaan.

Ik heb 6 weken 5 dagen per week intensieve revalidatie gehad. Van fitness, ontspanning oefeningen tot gesprekken met psychologe. Ook wekelijks een gesprek met de revalidatie arts. Voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt. Ik kan nu een stuk met de hond wandelen en zelfs de supermarkt in. Ben er nog lang niet, ik ga in Nederland door met medisch fitness en mijn overprikkeling moet ik zelf in de hand houden door mijn rust te pakken. Als ik eerder geweten had van het bestaan van deze kliniek….

Ben Team van Medifit zeer dankbaar voor de goede zorgen, en een duw in de goede richting.

Lieve groetjes
Mildred May