Ik ben 26 oktober 2015 geopereerd in Benidorm via de medische luchtbrug. Ik ben hier geopereerd door dr. Campagnard. Een heel aardige en kundige man. Hij stelt je op je gemak en geeft goed uitleg.

Op vrijdag 30 oktober zijn we met de ambulance naar ons aparthotel in Benitachell gebracht. Het was erg fijn dat dit liggend kon omdat het zitten in de auto niet prettig was.
Toen we daar aankwamen stond Victoria ons al op te wachten. Ze gaf Adrie mijn man een rondleiding en legde uit hoe alles werkte. Ze heeft nog even mijn wond nagekeken en is voor ons naar de apotheek geweest om mijn medicijnen te halen.
Binnen een half uur werden de sleutels van de auto, die we ter beschikking kregen, gebracht.
Het weekend mochten we relaxen wat erg fijn was.
Op maandag stond de chauffeur Ray voor ons appartement. Hij kwam me ophalen omdat het de eerste keer was en wij nog niet wisten waar we moesten zijn.
Bij medifit werden we verwelkomt door de receptioniste. Hierna kwam Victoria me ophalen voor de wondbehandeling die ik vanaf dan iedere dag zou gaan krijgen. Hierna kreeg is lymfedrainage wat ik ook al die dagen heb gekregen.
Toen de oefenzaal in. Het was pittig maar wel goed te doen. Ik vond het fijn om weer te kunnen bewegen op een andere manier.
De komende drie weken zou deze cyclus zich steeds herhalen.
Ik ben erg tevreden over de begeleiding van alle therapeuten die je echt het gevoel geven dat je een mens bent en geen nummer. Iedereen was zo lief en begripvol. Het was alsof ik in een warm bad terecht kwam.
Er werd goed geluisterd naar me als ik een reactie op de oefeningen had en hier werd goed naar gehandeld.
Wat ik hieraan moeilijk vond was dat ik niet vol vooruit kon zoals ik zou willen maar je kunt nu eenmaal niets forceren want dat werkt tegen je.
Ook de dames van de receptie zijn erg behulpzaam en meelevend. Zij verdienen dan ook zeker een pluim voor het werk wat ze verrichten. Niets was ze teveel. Alles werd snel en goed geregeld.
Ook jou Miguel willen we bedanken voor al je hulp die je hebt geboden voor Adrie en dat je alles zo snel hebt kunnen regelen zodat er voor hem nu eindelijk na twee jaar duidelijkheid is wat er aan de hand is. We zijn hier blij mee dat je dit voor ons hebt willen doen. Complimenten dat alles zo goed en snel geregeld was zodat alles toch in die korte tijd is gebeurd.
Ik ben nu ruim een week thuis. Het gaat steeds beter met me en ik oefen met mijn eigen therapeut verder om zo goed mogelijk en snel mogelijk weer de oude te worden.
Ik zal iedereen die maar wil horen jullie aanbevelen.
Al met al ben ik heel erg blij dat ik voor dit traject gekozen heb en als het ooit nog eens nodig mocht zijn (wat ik natuurlijk niet hoop) dan zal ik zeker weer kiezen voor jullie.
Ik wens jou en je team heel veel succes met jullie fantastische werk. Ga zo vooral door.
Doe iedereen de hartelijke groeten van Adrie en Corrie Deijkers