24 moderne kamers met 24-uurs verpleging en medische zorg.

Rolstoelvriendelijke kamers in ons revalidatiecentrum veelal met uitzicht op zee.

Wij beschikken over fantastische ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Deze kamers bevinden zich in ons eigen revalidatiecentrum. Wij hebben 24 luxe kamers een moderne eetzaal, activiteiten- en verblijfsruimtes tot onze beschikking. Alle kamers zijn ingericht met alle benodigdheden zoals: nederlandse televisie en WIFI.

De luxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping van ons revalidatiecentrum waarvan de helft met een schitterend zeezicht. U kunt dus genieten van alle comfort tijdens uw verblijf.

De kamers zijn voor individueel gebruik, maar, omdat de kamers ruim zijn, is het mogelijk een extra bed op de kamer te zetten voor verblijf van een partner of begeleider.

Persoonlijke verzorging

U wordt verzorgd door ons meertalig verpleegkundig personeel. Men staat dag en nacht voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw verblijf kunt genieten en u zich geheel kunt concenteren op uw revalidatie.

Aanpassingen en hulpmiddelen

De moderne kamers zijn uiteraard speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem. Bijvoorbeeld: de douche met douchestoel en extra brede deuren voor rolstoelgebruikers. Ook beschikken wij over alle mogelijke hulpmiddelen. Door deze aanpassingen zijn de kamers uitermate geschikt voor een comfortabel verblijf tijdens uw revalidatietraject.