24 kamers met 24-uurs verpleging en medische zorg.

Rolstoelvriendelijke kamers in ons revalidatiecentrum een aantal met uitzicht op zee.

Wij beschikken over ruime kamers met Televisie, eigen badkamer en een koelkastje. Deze kamers bevinden zich in het residence / revalidatiecentrum. Wij hebben 24 kamers een eetzaal, activiteiten- en verblijfsruimtes tot onze beschikking.

De kamers bevinden zich op de bovenste verdieping van het verpleeghuis centrum waarvan de helft met een schitterend zeezicht. U kunt dus genieten van uw verblijf.

De kamers zijn voor individueel gebruik, maar, omdat de kamers ruim zijn, is het mogelijk het extra bed op de kamer te benutten voor verblijf van een partner of begeleider.

Persoonlijke verzorging

U wordt verzorgd door verpleegkundig personeel. Dag en nacht zijn deze aanwezig (´s nachts niet nederlands sprekend), zodat u onbezorgd van uw verblijf kunt genieten en u zich geheel kunt concenteren op uw revalidatie.

Aanpassingen en hulpmiddelen

De kamers zijn uiteraard speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem. Bijvoorbeeld: de douche met douchestoel en extra brede deuren voor rolstoelgebruikers. Ook beschikken wij over alle mogelijke hulpmiddelen. Door deze aanpassingen zijn de kamers uitermate geschikt voor een comfortabel verblijf tijdens uw revalidatietraject.