“Voordat ik verslag uitbreng over de ervaringen van het knie revalidatie + knie protheses operatie wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen die jullie Trees Hessels hebben gegeven tijdens haar knie revalidatie na de knie prothese operatie in Hospital Clinica Benidorm,. Ze ging met sprongen vooruit, met dank aan het intesieve knie fysiotherapie / knie revalidatie programma”

We hadden een goede terug reis. Vermeldenswaardig is het feit dat ze bij Transavia bij het inchecken niet wisten dat we een rolstoel nodig hadden. Dus daar kan je niet zomaar op rekenen, maar gelukkig was dit snel geregeld.

Ik heb Trees gisteren gebeld en gevraagd hoe het met haar gaat. Ze krijgt twee keer per week fysiotherapie in Nederland zonder apparaten, gewoon wat oefeningen die ze thuis moet doen en zegt dat ze nog niets vooruit is gegaan. De sportschool ligt te ver weg en daar zal ze naar toe gaan als ze weer auto kan rijden. Maar, en dit is speciaal voor Paul, haar litteken op de knie is helemaal glad, doordat ze het met Vit. E olie elke dag gemasseerd heeft op de knie. Daar was ze natuurlijk heel blij mee.

Ik ben heel dankbaar dat ik de Medische Luchtbrug voor knie operatie en revalidatie & heup operatie en revalidatievan dichtbij heb leren kennen en deel dit mee aan iedereen die hier niets van weten.

Vanuit koud en grijs Nederland een hartelijke groet en misschien tot ziens,

Annelies VandenBerg