MedicoHelp is uw intermediair

Als intermediair helpen en begeleiden wij de patiënt in het hele traject: het in contact brengen met de juiste medisch specialist, het samenstellen van het medische dossier, het maken van afspraken, hulp bij verzekeringsformaliteiten en transfers vanaf en naar het vliegveld. Eventueel kunnen wij ook zorgdragen voor het boeken van de vliegreis en het verblijf van uw partner/begeleider.

Om in aanmerking te komen voor een revalidatietraject is een verwijzing van een revalidatiearts noodzakelijk. Wij kunnen zorgdragen voor een afspraak bij een revalidatiekliniek in Nederland, zodat zij kunnen bepalen of een revalidatie behandeling bij Medifit tot de mogelijkheden behoort.

   Zorgverzekeraar

Volgens Europese regelgeving kan een patiënt in het buitenland behandeld worden. Nederlandse zorgverzekeraars zijn verplicht deze kosten te vergoeden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de volledige kosten inclusief aansluitende revalidatie, anderen tot een bepaald maximum van het in Nederland geldende tarief. Wij zijn op de hoogte van deze vergoedingen en helpen u met de diverse formulieren en formaliteiten.

   Meer informatie

Voor meer informatie over MedicoHelp: www.medicohelp.nl