Oefenruimte

Het revalidatiecentrum beschikt over een moderne revalidatieruimte en up-to- date behandel- en oefenzalen.
Daarnaast biedt revalidatiecentrum MedifitReha verschillende (unieke) trainingsfaciliteiten, waarvan u, onder begeleiding van een fysio- of ergotherapeut gebruik kunt maken. Hier kunt u bijvoorbeeld fietsen op hometrainers en gebruik maken van een loopband, een fiets, een roeiapparaat en diverse medische trainingsapparatuur zoals: speciale rug revalidatieapparatuur en cardiologische meetinstrumenten.

Een zwembad voor hydrotherapie

Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie / revalidatie in het water; bewegen zonder zwaartekracht. Wanneer u moeilijk kunt bewegen, kan het u helpen te oefenen in het water. Medifit Reha beschikt over een groot overdekt oefenzwembad.

Revalidatie oefenpad

Het revalidatie oefenpad is buiten op het terrein van ons revalidatiecentrum. Dit pad beschikt over verschillende obstakels uit het dagelijks verkeer, zoals een stoeprand, een trap, een helling en een grindpad. Op deze manier kunt u onder begeleiding van een therapeut oefenen om u voort te bewegen met een rollator, looprekje, krukken of stok in alledaagse (verkeers) omstandigheden.