Revalidatie na knie- of heupoperatie

U HEBT PIJN IN KNIE OF HEUP EN U WILT HIERVOOR DE BESTE MEDISCHE ZORG?
DAN IS DE ‘KNIE OF HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE’ DE BESTE KEUS.

Bij het KNIE OF HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT kunt u terecht voor een intensief persoonlijk revalidatieprogramma in combinatie met een orthopedische operatie voor een knieprothese of heupprothese. Dit bijzondere concept is voor mensen die zo snel mogelijk van hun pijnlijke knie of heup af willen zijn en weer fit willen worden onder professionele begeleiding in een omgeving die stimuleert om gezond, fit en tevreden te zijn.

De medische ingreep wordt uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clínica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vindt plaats in het internationale revalidatiecentrum Medifit Reha. Het KNIE OF HEUP MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE CONCEPT is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en MedifitReha aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept erkend door VELE Nederlandse verzekeringen zoals bijvoorbeeld: VGZ en Univé. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese met het intensieve revalidatieprogramma van twee uur revalidatietherapie per dag volledig wordt vergoed.

Door de nieuwste operatiemethode en het intensieve interne revalidatieprogramma bent u na 4 weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten. Dat is normaal gesproken meestal pas na 3 maanden mogelijk. In uw eigen land heeft u slechts twee keer per week 30 minuten fysiotherapie, maar bij ons iedere dag twee uur. U mag daarom verwachten dat het herstel vele malen sneller zal gaan dan gemiddeld.

80 procent van de patiënten die aan dit concept deelnemen woont in Nederland, wij halen u op van het vliegveld en regelen alles voor u. Kost en inwoning is inclusief en als u met een partner of begeleider komt, dan krijgt deze van ons een kosteloze huurauto ter beschikking om van de prachtige omgeving te genieten. Wij nemen contact op met uw verzekering en regelen alle papieren. Tevens rekenen wij direct af met de zorgverzekering, zodat u zich nergens anders druk om hoeft te maken dan uw gezondheid.

Overige Revalidatiemogelijkheden

U kunt ook zonder orthopedische operatie in Spanje, bij ons terecht voor een intensief persoonlijk revalidatietraject. In het geval van noodzakelijke revalidatie na een operatie aan de knie of heup in Nederland of België, die normaal gesproken wordt vergoed door uw zorgverzekering, kunt u deze revalidatie ook bij ons doen. Indien u recht hebt op zorghotelopname, dan bestaat hiervoor ook de mogelijkheid in Medifit Reha.

Wij zijn met name gespecialiseerd in revalidatie na heupprothese, knieprothese, artroscopie of kruisbandreconstructie (wel of niet uitgevoerd in ons ziekenhuis).

knie-prothese
revalidatie-na-heupoperatie

Grensoverschrijdend

Het is dus ook mogelijk deel te nemen aan het revalidatieprogramma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knieoperatie of heupoperatie moet ondergaan. Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie-en heupklachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Wij hebben al veel patiënten behandeld met uitstekende resultaten.

Lees meer over KNIEPROTHESE
Lees meer over HEUPPROTHESE