Ik was na 3 weken al zeker 6 weken verder dan bij de therapie die ik enkele jaren gelden in Nederland kreeg voor mijn andere nieuwe knie.

We gingen vol spanning naar Spanje voor m’n nieuwe knie. In het ziekenhuis ging alles zeer voorspoedig en na enkele dagen werd ik met de ambulance naar het appartement bij de revalidatie kliniek MediFit vervoerd. Het appartement was in een woord geweldig en het uitzicht adembenemend. De opvang, verzorging en het hele revalidatiepakket was zeer professioneel en je kon merken dat men veel ervaring heeft met deze aanpak. Het vergt wel veel inspanning, de lat ligt er erg hoog en je moet wel veel doorzettingsvermogen hebben. Het resultaat is daardoor wel dat je door deze intensieve therapie veel tijd verdient. Ik was na 3 weken al zeker 6 weken verder dan bij de therapie die ik enkele jaren gelden in Nederland kreeg voor mijn andere nieuwe knie.
Doordat mijn spieren voor de operatie erg zwak waren heb ik wel veel last gehad van pijnlijke spieren en men gebruikt heel weinig pijnstillers (vnl. Paracetamol). Hierdoor kun je wel beter aangeven waar je pijn grens ligt. De aanpak van MediFit is een aanrader voor iedereen die veel sneller weer mobiel wil zijn.
Daarnaast kun je alle aandacht aan jezelf besteden omdat je erg in de watten gelegd wordt (huurauto, boodschappenlijstje, de was die gedaan wordt, het eten, schoonmaak, Nederlands TV enz.). Al met al kan ik concluderen dat het een groot succes was, zeker geen vakantie maar wel voor mij de beste aanpak voor een sneller herstel!
Mensen van MediFit bedankt en heel veel lieve groetjes.
Jeannette van der Klooster