Vanaf onze aankomst op het vliegveld van Allicante tot en met onze terugkomst op het vliegveld van Eindhoven was alles tot in de puntjes geregeld.

Op 8 oktober jl. heb ik in het Hospital Clinica Benidorm (HBC) een knie operatie ondergaan, waarbij ik een volledige knieprothese heb gekregen.

Onze huisarts had mij in mei een folder meegegeven over de Medische Luchtbrug voor Heup en Knie naar Spanje. Na het doorlezen van deze Heup / Knie folder heb ik eerst nog iemand gesproken die al tweemaal van de Medische luchtbrug gebruik had gemaakt en die zeer enthousiast was. Daarna heb ik meteen besloten om gebruik te maken van deze mogelijkheid en heb contact met het ziekenhuis Benidorm en het Nederlands revalidatiecentrumopgenomen met

Wat er in deze Knie / Heup folder beschreven wordt  is ook precies wat de werkelijkheid is. Ik heb alleen maar lof. Zowel de behandeling in het ziekenhuis Benidorm (HCB), als het vervolgtraject bij revalidatiecentrum Medifit. Elke dag 2 uur fysiotherapie / revalidatie  heeft mij geholpen om in no time weer te kunnen functioneren.

De prothese operatie werd uitgevoerd door Dr. Campagnard, die daarna dagelijks zelf aan mijn bed kwam en bij wie ik met al mijn vragen terecht kon.

Het appartement waar we drie weken geheel verzorgd gewoond hebben was super. Aangepast met toiletverhoging, handgrepen en douchestoel. TV met tien Nederlandse zenders en wifi. Op het balkon was het heerlijk genieten van het mooie weer. Daarbij een auto waarmee we naast de dagelijkse ritjes naar Medifit, menig uitstapje gemaakt hebben.

Verder vond ik het heel fijn, dat ik bij de Nederlandse Huisarts Dr. Vasbinder in het revalidatiecentrum Medifit terecht kon en ook de apotheek vlakbij was.

En heel belangrijk: geen wachttijd.

Als ik in Nederland de operatie had laten doen was er voor mijn man heel wat werk aan de winkel geweest. Nu had hij alle tijd om mij te “verwennen”. Vanaf onze aankomst op het vliegveld van Allicante tot en met onze terugkomst op het vliegveld van Eindhoven was alles tot in de puntjes geregeld.

Omdat wij dit concept fantastisch vinden en deze behandeling aan iedereen gunnen, hebben wij zorgverzekeraar VGZ opgebeld om te zeggen hoezeer wij over alles te spreken zijn. Zij stelden onze positieve reactie zeer op prijs.

Miquel, Gerard, Paul, Ruby en Rafa hartelijk dank voor al jullie goede zorgen..
Heel veel groeten van Grada van Daal – le Blanc