ZIEKENHUIS BENIDORM/ HCB

Het klinische ziekenhuis Benidorm is een ultramodern internationaal privéziekenhuis aan de Costa Blanca in Spanje. Wij zijn uitgerust met de modernste technologie in diagnostiek en behandeling; dit maakt ons tot een vooraanstaand bedrijf voor wat betreft investering in technologie en kennis. We zijn gecertificeerd (ISO 9002:2008) door Aenor voor alle centrale afdelingen van het ziekenhuis.

clinica

Dankzij de nieuwe Europese zorgwetgeving is het voor patiënten mogelijk geworden zelf te kiezen in welk Europees land men behandeld wil worden; wij beschikken over een professioneel uitgewerkte medische luchtbrug om u, ook als u voorheen nooit in Spanje zou zijn geweest, te behandelen in Benidorm bij een planbare operatie en dit zonder wachtlijsten!

Uw reis naar Spanje en het verblijf in ons ziekenhuis te Benidorm, de professionele begeleiding, de afwikkeling van het administratieve gedeelte… alles wordt zorgvuldig voor u geregeld!

U hoeft zich dus nergens anders druk over te maken dan alleen maar uw gezondheid en daar gaat het ons uiteindelijk om. Ook als u een overwinteraar bent aan de Costa Blanca, kunt u baat hebben bij een planbare operatie of een onderzoek in ons ziekenhuis, ook weer zonder wachtlijsten. Laat uw gezondheid onze zorg zijn, want wij beschikken over een goed en professioneel team van chirurgen, artsen en verplegend personeel, dat kan steunen op de meest geavanceerde technologische middelen.

Bovendien wordt u geholpen in uw eigen taal, want er staat een team van internationale topprofessionals voor u klaar!

Ten aanzien van de technologie zorgt de samenwerking met General Electric ervoor dat Hospital Clínica Benidorm in het centrum van de nieuwste technologische ontwikkelingen staat in Spanje.

Onze doelstelling voor de toekomst is om te blijven werken volgens de kwaliteitseisen van de ISO certificering ISO 9002 (op dit moment 10), waarmee we tien jaar geleden zijn begonnen, en de definitieve consolidatie van de ITIC door de ontwikkeling van klinische studies en de verdere samenwerking in onderzoeksprojecten met verschillende overheidsinstanties.