REVALIDATIE APPARTEMENTEN

U kunt tijdens de revalidatieperiode verblijven in een luxeappartement. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en heeft liften. Het bevindt zich in de regio Marina Alta, het noordelijke deel van de provincie Alicante. Het appartement is volledig ingericht en biedt u de volgende services: verpleging, schoonmaak en verschoning handdoeken en linnengoed. U kunt kiezen voor volpension of zelf uw eten koken in een moderne keuken met een vitro keramische kookplaat, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven. Verder is het appartement van alle comfort voorzien zoals: WiFi, flatscreen en Nederlandse televisiezenders, airconditioning, verwarming en een ruim terras met prachtig uitzicht.

De indeling van het luxeappartement bestaat uit: een ruime woonkamer, een grote badkamer met een ruime douche (met douchestoel) en een of twee slaapkamers; bovendien zijn alle ruimtes van het complex toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ook beschikken wij over een transport-en boodschappendienst. Voor een partner, begeleider of als u zelf in staat bent te rijden, stellen wij kosteloos een huurauto ter beschikking.

accessible-aparthotel-(1)

 

accessible-aparthotel-(2)

accessible-aparthotel-(3)

 

medical-travel-spain-accessible-4.jpg

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

apartamento 3 dormitorios

 

Aparthotel Benitachell Atico 1

Aparthotel Benitachell dos dormitorios 2

 

Aparthotel Benitachell Atico 5

Wij hebben een uitgebreid aanbod van appartementen. Van woonruimtes met één slaapkamer tot en met penthouses met twee slaapkamers. Een partner of begeleider is daarom van harte welkom om bij u te verblijven gedurende een bepaalde of de gehele revalidatieperiode. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw situatie past. Wij zullen ervoor zorgen dat alles naar wens is, zodat u zich goed kunt concentreren op uw revalidatie.

Hieronder staat een aantal foto´s van onze appartementen:

APPARTEMENTEN MET TWEE SLAAPKAMERS

[rev_slider appartmenten3]

APPARTEMENTEN MET ÉÉN SLAAPKAMER

[rev_slider appartmenten1]

PENTHOUSES

[rev_slider appartmentenPENTHOUSE]